De speciaalzaak in cardgames,
miniature games, trading cards,
papieren verzamelobjecten en munten 

Historiek

Van jongsaf was Etienne verzamelaar van prenten, in het begin waren dat de prentjes in de chocolade repen of met de punten op de voedingswaren die je moest verzamelen en daarvoor prenten kon krijgen. Op het eind van de basisschool verzamelde hij postzegels en munten en eenmaal afgestudeerd als onderwijzer zette hij zijn leerlingen aan prenten te gebruiken als didactisch materiaal bij de lessen. Uiteindelijk had hij zoveel dubbel materiaal verzameld dat hij een regelmatige deelnemer werd op beurzen en rommelmarkten waar hij dat dubbel materiaal te koop aanbood.
Om de duur werd het wat teveel sleurwerk met dozen vol en startte hij op 1 juli 1996 met een winkel in Gent. Eerst als éénmanszaak en in 2000 als BVBA. Het aanbod van de klassieke verzamelobjecten evolueerde vlug naar cardgames.

Zo werden tornooien ingericht voor Magic the Gathering, Pokémon, Yu-Gi-Oh! en andere. Deelnemers vanuit alle provincies namen deel aan deze evenementen. Het tornooi van Magic, de Pro Tour Qualifier Kuala Lumpur met 129 deelnemers was de beste topper!

In 2018 besliste Etienne de fysieke winkel te sluiten en over te schakelen naar een webshop wat dat ook gebeurde op 31 maart 2021. Verzamelaars en cardgamers kunnen hun gading vinden in het grote aanbod op de webshop.